Nicoline Telgenkamp

 

Ervaringsdeskundige

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

 

"De cirkel is rond"

 

Meer dan 30 jaar geleden werkte ik als stagiaire psychologie bij een prachtig pand langs de Schie. Helaas werd ik ernstig ziek en worstelde ik meer dan 10 jaar met mijn kwetsbaarheden waardoor ik vele rollen verloor. Gelukkig lukte het mij stapje voor stapje om weer van mijzelf te houden en het leven weer aan te gaan. Ik ging werken als ambulant begeleider en ontwikkelde mij als ervaringsdeskundige. De laatste 20 jaar heb ik dit vak zich zien vormen en tot op de dag van vandaag blijven we ons ontwikkelen. 

 

Ik ben heel dankbaar voor deze mooie kans bij Centrum Veerkracht. Weer een prachtig pand. Deze keer sta ik met beide benen op de grond. Ik kan nu met mijn ervaringskennis bijdragen aan het team en de bezoekers. Dit kan individueel maar zeker ook in groepsverband. Hiernaast ben ik ook rehabilitatie expert en -docente. Dit betekent dat je op zoek gaat naar jouw wens en ik je methodisch kan ondersteunen deze te verwezenlijken. Het mooie vind ik ook dat je altijd welkom bent bij het centrum om wat te drinken, een praatje te maken, te helpen in de keuken. Een wandeling in de tuin te maken of te helpen tuinieren.

 

Samen met mijn partner en zoon wonen we sinds kort in Capelle. In mijn vrije tijd zit ik in het bestuur van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (als penningmeester), ga ik graag met mijn zoon naar de Kuip, heb ik een moestuintje, hebben we een stacaravan in Brabant en spreek ik graag met mijn vriendinnen af. 

 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

 

Ik zie je graag, kom je eens kijken?